VÅRT ÖLAND

Smakfullt boende seasideoland uthyres med gångavstånd till stranden i Köpingsvik. Tilltalande planlösning med stora ytor för umgänge och sovkomfort för upp till sex vuxna fördelat på tre sovrum. Köpingsvik är klassisk semestermark på Öland och Köpingbukten erbjuder en av Ölands finaste ständer. Närhet till bageri, restauranger och service.

Städning & lakan mot tillägg

Gratis parkering 

Gratis WiFi

Gångavstånd till havet

Borgholm

Småstad på norra Öland och kungafamiljens sommarparadis. Här finns all service med apotek, systembolag och lite större matbutiker. Trevligt shoppingutbud, Ölands bästa glass och trevliga promenadstråk i hamnen. Mysiga restauranger där Lundgrens garage, Lilla Hamnkontoret och Pubben är våra favoriter!

Sandvik


Kustby på norra Öland med mysig gästhamn. Perfekt kvällsutflykt att kombinera med bad från hamnpiren och middag på någon av byns restauranger. Levande sommarby med matbutik, antikaffär, fiskbutik och små krypin. I Sandvik finns också Nordens största väderkvarn att besöka. 

Äleklinta


Charmigt och bildskönt kustsamhälle strax norr om Köpingsvik. Stenstrand med härliga bad och det perfekta stället för picknick med solnedgång. Lättillgängligt.  Populärt också bland ortsbefolkningen. Perfekt utgångspunkt också för dig som vill cykla en tur längs Ölands västra kust.